Для гурманів, хто зазвичай обожнює приготуванням страв, а злиться через невпорядкованість під час роботи в приготуванні!

Voor niet versie gerelateerde vragen, opmerkingen en problemen
AliciGaG

Для гурманів, хто зазвичай обожнює приготуванням страв, а злиться через невпорядкованість під час роботи в приготуванні!

Bericht door AliciGaG »

Хочу розказати кулінарною драмою, що сталася з мною минулого робочого тижня. Дочка попросила, аби як мама зробила щось неймовірне на її ДР. Я, звичайно, взялася вишукувати ідею серед мережі і.... Витратила цілих півтора години, і це ще щастя!, стрибаючи із ресурсу до ще однієї сторінки з рекламою! Одні рецепти виявилися нереально з багатоетапні, інші - із недоступними інгредієнтами, ще кілька - з купою спонсорських посилань. Але згодом як же я згадала щодо цей порятунок портал та всього лише за 5 хвилин знайшла свою панацею - ідеальний вибір! Варіант став до безтями покроковим, що в результаті навіть моя 12-літня помічниця спромоглася молодій взяти участь. І що ви думаєте? ми разом створили ніби з журналу десерт, який став головним відкриттям свята. Зараз кожна мої найкращі подруги не дають мені проходу з питаннями: "На якому сайті ви знайшла такий просто бомбезний спосіб?"
Каталог сайтів
Plaats reactie