Я просто не можу не розповісти кулінарною драмою, що трапилася зі мене попереднього тижня – уявіть собі!. Моя крихітка попросила, щоб як кулінарний експерт створила один неймовірне на великої події. Я, звісно ж, авжеж, кинулася вишукувати варіант на просторах Google і.... Провела цілих нервущих півтора години марних пошуків, блукаючи із сайту до другий сайт! Деякі рецепти виявилися надто з багатоетапні, інші варіанти - з екзотичними інгредієнтами, ще кілька - із масою відволікаючих елементів. Та ось згодом раптово я згадала про існування цей порятунок сайт й просто за п’ять хвилин, і це факт! вишукала - ідеальний вибір! Ця знахідка став так покроковим, що навіть навіть моя дванадцятирічна донька несподівано змогла молодій допомогти. В результаті ми зробили ніби з журналу торт, і він став справжнім відкриттям дня народження. Зараз навіть ті, хто раніше сумнівався мої тепер зацікавлені знайомі не дають мені проходу з питаннями: "На якому сайті я знайшла цей диво такий ідеальний варіант?"
Каталог сайтів